parallax background

Levererar samhällsfastigheter

Vi är främst en leverantör av samhällsfastigheter och säger att vi jobbar med runda hörn – för att något ska bli av måste det bli bra för alla, då ingen tjänar sista kronan.

Vi brukar säga att vi lägger pussel, där möjligheter (idéer) och risk ställs mot varandra. Många delar måste passa ihop för att allt ska klaffa. Inget pussel är det andra likt, och det gäller att hitta rätt. Att alltid ha en hög ambitionsnivå och vilja utveckla fastigheter till deras fulla potential – det är drivkraften i vårt arbete. Att se till att innehållet blir så bra som möjligt för samhället – är en utmaning.


PERSONLIGT ARBETSSÄTT
Stora bolag blir lätt opersonliga och anonyma. Så vill inte vi ha det. Och vi är övertygade om att du som kund eller affärspartner ser fördelarna med vårt mer personliga arbetssätt. Nyckeln till framgång är just sättet vi arbetar på. En av grundstenarna i vår arbetsmetod är upprepning, med anpassning. Upprepning tillsammans med vår erfarenhet från genomförda projekt skapar den säkerhet som är nödvändig för att vi ska kunna leverera bästa möjliga slutresultat.

En bra affär för oss, är en affär som gynnar alla parter.

.......................................
Se referenser nedan

PRONORDICS VERKSAMHETER KAN BEFINNA SIG I TRE FASER:

PROJEKTIDÉER
Utveckling av projektidéer åt oss eller våra kunder

PÅGÅENDE PROJEKT
Förverkligande av projektidéer

FÖRVALTNING
Långsiktig fastighetsförvaltningPRONORDICS senaste projekt