parallax background

Fastighetsintresserad redovisningsekonom – Tillsatt

Vi är glada för det stora intresset för vår tjänst som fastighetsintresserad redovisningsekonom. Tjänsten är tillsatt.


Projektledare med erfarenhet av stadsplanering sökes

Som projektledare hos oss på ProNordic kommer du att bidra till stadsutveckling, från enstaka kvarter till hela stadsdelar. Du arbetar med högt ansvarstagande, visionärt och effektivt med att skapa hållbara planer som kan realiseras kommersiellt med framgång.

I arbetet ingår sedvanliga uppgifter och löpande kontakter med kommuner, konsulter och andra intressenter kopplade till vår utvecklingsverksamhet.

Som person är du prestigelös, självgående, ansvarstagande, noggrann och strukturerad samt har stor integritet. Du förstår värdet av att ställa upp och hålla en tidplan och budget. Du kommer ingå i vårt utvecklingsteam och arbeta nära kollegor. Du ska gilla utveckling i tidiga skeden, vara visionär och möjlighetsorienterad men samtidigt realist med affärssinne. Du upphandlar och kvalitetssäkrar konsultuppdrag och utredningar som en naturlig del av arbetet. Det som andra upplever som en motgång ser du som en möjlighet och utmaning.

Önskemål om erfarenhet

Ett krav är att du som söker har minst 5 års erfarenhet från att ha arbetat med att driva detaljplaner. Exempel på intressant yrkesbakgrund är mark- och exploateringsingenjör, lantmätare eller planarkitekt. Har du dessutom erfarenhet av CAD, arkitektur/illustrationer, affärsutveckling inom fastighetsbranschen eller MEX-arbete så är det meriterande.

Arbetsplatsen

Vi har basen i vårt nya kontor i Uppsala. I lantlig miljö arbetar vi med kreativitet och fokus i fantastiska nya lokaler. Digitaliseringsnivån hos oss är hög. Vi möjliggör träning och rekreation, gärna i sällskap med kollegorna. ProNordic har också ett mindre kontor i Gävle.

Om ProNordic

ProNordic skapar nya stadsdelar genom att utveckla strategiskt belägna fastigheter och markområden. Vi skapar attraktiva byggrätter, bygger samhällsfastigheter och förvaltar kommersiella företagslokaler. Vår bas är i Uppsala och vi driver stadsutvecklingsprojekt bland annat i Uppsala, Gävle, Sandviken, Eskilstuna, Sundsvall och Hudiksvall. Vi arbetar gärna i långsiktiga partnerskap med bygg- och fastighetsbolag som förvärvar byggrätter och förverkligar projekt.

Du hittar också mer information om oss på www.pronordic.se.

Ansökan

För frågor om tjänsten, kontakta Olof Karlsson 070-916 17 75. Vi utvärderar ansökningar löpande och avser tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat.

PRONORDICS VERKSAMHETER KAN BEFINNA SIG I TRE FASER:

PROJEKTIDÉER
Utveckling av projektidéer åt oss eller våra kunder

PÅGÅENDE PROJEKT
Förverkligande av projektidéer

FÖRVALTNING
Långsiktig fastighetsförvaltning